Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 60 44 56

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Scanningshuset
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Baby Moderkage uden hjertelyd

Der er 3 varer.

Baby Moderkage uden hjertelyd

En Baby Moderkage kan fåes med eller uden hjertelyd. Inde i baby moderkage er der plads til den samme lille lydboks, som vi anvender i Hjertelydsbamsen. Det betyder, at du kan vælge at få optaget din babys egen hjertelyd, du kan sende os din optagelse af din babys hjertelyd og du kan også købe Baby Moderkage med allerede indlagt hjertelyd.

Og du kan selvfølgeig også anvende Baby Moderkage helt uden hjertelyd indeni.

Baby Moderkage bliver hæklet i alle mulige forskellige farver og mønstre, men har grundlæggende samme design. Baby Moderkage er nemlig forsøget på at efterligne babyens elskede moderkage med navlesnorens beroligende tilstedeværelse i form af puls og lyd. Moderkagens små tråde simulerer navlesnoren, med dens 3 kar; 1 vene og 2 små arterier. Fordelen ved Baby Moderkage er, at baby har den bløde moderkage at putte ind til, de små snore, der ligner navlesnoren at putte ansigetet ind imod og ydermere ligger lyden fra navlensnorspulsen helt op ad babyen, inde i Baby Moderkage, hvis du vælger en version med hjertelyd.