Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 21 60 44 56

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Scanningshuset
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Baby Moderkage med indlagt hjertelyd

Der er 3 varer.

Baby Moderkage med allerede indlagt lyd


En Baby Moderkage kan fåes med eller uden hjertelyd. Inde i Moderkagen er der plads til den samme lille lydboks, som vi anvender i Hjertelydsbamsen. Det betyder, at du kan få optaget din egen hjertelyd til Baby Moderkage, du kan sende os din egen optagelse af din babys hjertelyd og du kan også købe den med allerede indlagt hjertelyd.

Baby Moderkage bliver hæklet i alle mulige forskellige farver og mønstre, men har grundlæggende samme design. Baby Moderkage er nemlig forsøget på at efterligne babyens elskede moderkage med navlesnoren og dens beroligende lyd. Moderkagens små tråde simulerer navlesnoren med dens 3 kar; 1 vene og 2 arterier, der snoer sig.

Fordelen ved Baby Moderkage er at baby har den bløde moderkage at putte sig ind mod, de små snore, der ligner navlesnoren at putte ansiget ind i ligesom i livmoderen, og lyden fra navlesnoren, der har pulseret og beroligtet babyen gennem hele graviditeten at lytte til ( babyens hjerterytme og pulsen i navlensoren har samme unikke rytme for din baby)

 Nedenfor køber du Baby Moderkage med allerede indlagt lyd, dvs en hjertelyd optaget fra livmoderen med en rytme på ca 140 slag pr min, som er den gennemsnitlige basishastighed for alle babyer.

  • Til dig som ikke nåede at få optaget din babys hjertelyd i graviditeten, men som gerne vil have den beroligende lyd til din baby
  • Til dig, der leder efter den mest unikke dåbs- eller barselsgave
  • Brug også bamsen til et større barn, der har brug for tryghed og et redskab til at blive beroliget
  • Sensitive børn
  • Babyer med kolik i et vist omfang
  • Børn der har svært ved at falde i søvn
  • Børn der har brug for en bedste ven
  •  Vi har erfaring for, at selv ældre børn genkender lyder som hjælp til beroligelse og til nemmere at falde i søvn